REGISTRACE

 

Registrace do soutěže o nejlepší polévku roku 2018, je již ukončena.

Pravidla soutěže Hrnečku vař 2018

 

  • Akce se koná 12. října v pátek, což je důležité datum, tak si to nezapomeňte zapsat do diářů!
  • Místo konání jsou Městské sady, u Polikliniky a to přímo u koncertní mušle
  • Zahájení soutěže proběhne v 17:30 – my bychom však byli rádi, abyste se na místo dostavili o dříve a měli tak co nejvíce času si vše nachystat.
  • Předehřát polévky doporučujeme doma a přivézt již teplé, kotlíky udrží polévku teplou, ale ohřátí polévky přímo z lednice trvá více jak hodinu.
  • Důležitá je týmová práce. Váš tým může obsahovat maximálně 3 členy z toho jeden bude kapitán, který bude za polévku zodpovídat.
  • Na začátku Vám propůjčíme stánek s přiděleným číslem, kotlík na udržení polévky teplé, bio misky a dřevěné lžičky na ochutnávky.
  • Ostatní potřebné věci si budete muset přinést (utěrku, naběračku, prostírání…zkrátka ostatní důležité věci pro Vaši polévku)
  • A ještě jednou – důležité je mít zařízený potravinářský průkaz! (bude se kontrolovat)

 

A můžeme začít s degustací!
  • Minimální množství polévky je 9 litrů, s tím, že kotlík je 9,5l. Zkušenost z minulých roků však doporučuj navařit polévky přece jen o něco více.
  • Na místě bude nutno podepsat smlouvu o registraci na polévkový festival a zodpovědnosti za Vaši polévku. Za polévku si ručíte sami.
  • Každému návštěvníkovi s takzvaným „Gastro pasem“ můžete vydat ochutnávku své polévky. Označíte jeho kartu, že vaší polévku již ochutnal.
  • Při dodržení veškerých podmínek od nás obdržíte pár drobných na Vaše suroviny. Věříme, že se strávníci dostaví a vše proběhne jak má.
  • Těšíme se na Vaši kreativitu! Ukažte co ve Vás je!

 

Chutnalo?
  • Vaše polévka, bude zařazena do ankety a každý kdo přijde, si je může za symbolickou částku ochutnat.
  • Každý degustátor si může zakoupit takzvaný „Gastro pas“, se kterým by měl ochutnat všechny polévky a tím hlasovat do ankety o nejlepší polévku.
  • Hodnotit může i ten kdo ochutná alespoň 5 různých polévek. A odevzdá nám svůj „Gastro pas“ zpět na REGISTRACI kde si ho také pořídí.
  • Další možnost je zakoupení žetonu, se kterým může ochutnat pouze jednu polévku, ten ale nebude moci hodnotit a dostat vás tak na vrchol.
  • Vítězná polévka bude ohodnocena řádnou cenou!
  • Celý festival bude doprovázet bohatý doprovodný program.

 

Tak si to s námi koukejte pořádně užít!

Těšíme se na Vás 12. října nejpozději v 16:45.

 

Váš tým CULTURELINE